Svenolov светла јаглен неговата печка денес!


Денес е еден од туристички дестинации подобро пикник Kväcklingssjön во Holm на 14:00. Постојат имено Свен Olovs подготвени да ги запалам Medelpads а можеби и Шведска само подготвени да започнете јаглен печка! Што беше минатата година дека стариот и мудар Свен Olov Ytterbom од Östbyn започна со својот проект – За да направите свој јаглен печка. Сега, тоа е конечно завршен и Свен Olov се пресели до колиба во шумата да се заштитат кога тоа го става на светилникот денес. Одлична дестинација за ден. Земете ги своите пикник кошница, Svenolov се исполнат и да се добие вкус на историјата.

Kolmilor направени порано да се произведуваат јаглен ковано лекови. Со кислород дефицит на согорување на дрво, ограден со вклучувајќи и смрека и земјата јаглен се формира. Трикот е да се задржи на умерено согорување, така што Милан не се запалат и оди во чадот. Нешто што се случило во сличен обид пред неколку години во Шула.

Најди Kväcklingssjön
Зголемете ја Lillsjön во Östbyn. Потоа го положи Lillsjön неколку километри, за да можете да ги најдете на печка ние Kväcklingssjöns пресврт.
Мапа линк тука.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *