Андреас Салин и Томас Mehlin прави театар

Во следните денови и до 14 Јули развива театар сет пустината Рингер Народниот дом во Erikslund и Андреас Салин од железничката планината залага за музика со својот бенд. Многу од нив се на Holmbor кој поднесе, Sandnäset или други празници да се запише на музички таленти од мало село на планината диск произведени. Двете старецот Orjan “сала” Салин, и син Андреас, ретко лево на настанот во области без безгрижни публика. Денес, Андреас актуелна со бендот Домино Majestic во текот на летото.

Андреас најблиската племеник Томас Мелин од Indal исто така игра во бендот и исто така има напишано сценариото за поставена пустината Господ, кој е музички театар на сет Kabaré. Заедно тие претставуваат историјата на емиграција во САД од 1800-тите прикажан со хумор, греење и музика. Дневни Вести денес искуства кои би можеле да се дели дури и од денешните емигранти, дека наместо да си оди, доаѓа во Шведска.

На сцената игра не помалку од 35 лица, освен функционери. Денес, поимот на акции, но се уште има дена лево за да се резервира за оние кои би сакале да се доживее со спектакл. Прочитајте повеќе и книга билети тука!

Бендот Домино Majestic може да се најде Spotify, Youtube или Фејсбук.

исто така, прочитајте
3/7 ST: Иселеник сагата со многу музика – Лето со сет Kabaré
26/6 ST: Емигрант Сага повтори во Ånge – со многу музика

 

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *