Årsmöte för Holms Fiskevårdsområde torsdag 12/4

.

.

På torsdag håller Holms FVO årsmöte på Församlingshemmet klockan 19:00. Добредојдовте да се слушне за изминатата година, учествуваат во годишниот состанок документи и чуе што се случува во Holm fiskevårdsområde.

Прочитајте повеќе за Холмс риболов.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *