4:Новиот изгради на

Куќа во град.ПРОДАДЕНИ!
Владение Мит јас Anundgård да фрлиш камен далеку од Holm црква, делумно реставрирани, (ново насликани кујна и спална соба плус малку во дневната соба).
Голем takad патио плус дел од тревникот. Големи ладилници во непосредна близина на станот.

всушност

  • Mower mm За да се позајмуваат на соединението.
  • Гаража m. грејач.
  • приземје.
  • Алтан.
  • соба за багаж.

Адреса:
Anundgård 194 А, 860 41 Liden
Голем карта и насоки.

Контакт:
Brf. Anundgård, Ева frisk 070-297 81 30.

Назад на почеток.