Рекламирање на сместување во Холм

Тука, можете да се ослободи за да ја објавите реклама на сместување во област Holm сакате да изнајмат, продаде или зошто не и двете постојани.

Ако е можно, тоа би можело да биде мудро да киријата од нивните домови очекување на продажба. Тогаш луѓето може да се добие лесен можност да “provbo” во Holm а можеби и да се движат области, додека да се добредојден каса додека.

Напишете го текстот на рекламата, и ве молиме закачувајте слики. Доколку имате некоја реклама на друго место на интернет, тоа е исто така добро да се напише линк таму. Дали ви се допаѓа, а на e-mail на вашата реклама да ни е адресата info@holmbygden.se.

Формулар за реклама – и да ги достават!

* = (задолжително)

Прифатливи типови на датотеки: gif,jpg,jpeg,bmp,png,pdf,txt,docx,doc,xls,xlsx,mp4, mpg,MPEG,avi,mp3.
Максимална големина на фајл: 25MB.