2:Новиот изгради на

дуплекс Anundgård.Станот се продава!
Владение i Anundgård да фрлиш камен далеку од Holm црква продаваат, делумно реставрирани, (ново насликани кујна и спална соба плус малку во дневната соба). Голем takad патио плус дел од тревникот. Големи ладилници во непосредна близина на станот.

.

Адреса:
Anundgård 195 C, 860 41 Liden
Голем карта и насоки.

Контакт:
Brf. Anundgård, Ева frisk 070-297 81 30.

.

.

Назад на почеток.