Charmigt sekelskifteshus во Östbyn

ПРОДАДЕНИ!
Östbyn 1:49 – шармантна стогодишнината
убаво се наоѓа на Holmsjön 50 км од центарот на Сундсвал

област:
Куќата се наоѓа во една убава област со шумата само зад аголот. Постојат многу добри можности за активности на отворено, како што се пливање, Ски / вежба песна, риболов, лов mxm.