Drevberget

Убав одмор куќа со добри стандарди се наоѓа 50 m Holmsjön со бања- и спортски риболов. Голем југо-соочува патио. со поглед на езерото и шумите, имате на вашиот праг. Голем многу трева обложени површини, ливада, градина мебел. дете пријателски! Кајче достапни да позајмуваат. Скара објекти се одредување на Holmsjön. Постои добра покриеност на GSM и 3G мрежи. тоа е можно да ги споделите со напред пошта и весници за време на одмор недела.

Добредојдовте на нашата летна идила! мало складиште дека сакал да го споделам со вас неколку недели годишно. есен,лов на сезоната! Изнајмување на кабина за време на лос лов на сезоната или во текот на викендот да ловат зајак. Некои опција е исто така достапни да се организира ловиштето за подолги и пократки периоди.

Број на легла: 5
Површина: 60 m²
Број на соби: 3
цена: 2000/ неделно

Контакт: Хакан Staaf 070-312 32 91, 0692-500 48