Фантастична локација во Склоност

ПРОДАДЕНИ!
Викендички во примарна локација.Со одлична локација надвор од обичните, ќе се најдат на овој празник дома. Големи реновирања и проширувања направени во последниве години. 2 мостови овозможува прекрасна пливаат во езерото и приклучете на брод. Кога вилата е tillägsisolerad и има вода во текот на годината, можете да уживате во овој скапоцен камен на целата година. Еве, само се движат во и да почне ужива во летото. Добредојдовте на книга за гледање.

всушност
Karta - склоност.сопственост Friltidshus
станбена површина 86 m²
Лот Големина 950 m²
Број на соби 3 рум
оперативните трошоци 10 700 / година

цена: 850 000 kr.

Адреса:
склоност 111, 860 41 Liden
Голем карта и насоки.