Куќи во длабока цевки

Слободно време куќата е продаден! Добредојдовте на Holm новите сопственици!

Добредојдовте на овој пријатен куќа со градина заговор.
Двор со дрво палуба. Куќа за гости со два кревети и снабдување на одгледувачницата. Одење на плажа и дига и чамец.