Високо наоѓа куќа во Anund Фарм


SAalders!
Вила со висок локација со поглед убава Holmsjön, Aneby добро изградена куќа, 6 година, 157 квадратни, со ситно работилница гаража.
година изградена 1979, реновиран 2009 со, меѓу преобликува и модерен кат план, нова кујна, сауна, M.W..
Види ги сликите подолу!

всушност
Одвоен вила имот.
станбена површина 157 m².
Лот Големина 1 514 m².
Број на соби 6 рум.
оперативните трошоци 23 400 / година.

цена: 650 000 kr.

Адреса:
Anundgård 164, 860 41 Liden
Голем карта и насоки.

повеќе информации:
Реклама на Брокер Мајкл Trolle.
Реклама на Hemnet со карти, итн.

Контакт:
Мајкл Trolle Civ.ek / Брокерите
Direktnr: 060-17 29 90 мобилен телефон: 0730-31 63 13
Е-: michael.trolle@michaeltrolle.se

слики (кликнете на сликите за да ја видите поголема големина)