Куќа за изнајмување Инклинација

Слободно време куќата е продаден! Добредојдовте на Holm новите сопственици!


Прекрасна летна куќа со две соби и кујна. Комплетно опремена кујна и бања. убаво
плажата со сопствен дига во Holmsjön. Куќа за гости и градење на складирање. Прикажани трем со голема поглед на езерото.