Куќа со Holmsjön

Убав одмор куќа со добри стандарди се наоѓа 50 m Holmsjön со бања- и спортски риболов. Голем југо-соочува патио. Поглед на езерото и шумата, ги имате на вашиот праг. Голем многу трева обложени површини, ливада, градина мебел. дете пријателски! Кајче достапни да позајмуваат. Скара објекти се одредување на Holmsjön. Постои добра покриеност на GSM и 3G мрежи. тоа е можно да ги споделите со напред пошта и весници за време на одмор недела.

Добредојдовте на нашата летна идила! мало складиште дека сакал да го споделам со вас неколку недели годишно. есен,лов на сезоната! Изнајмување на кабина за време на лос лов на сезоната или во текот на викендот да ловат зајак. Некои опција е исто така достапни да се организира ловиштето за подолги и пократки периоди.
Види ги сликите подолу!

всушност
Број на легла: 5
Површина: 60 m²
Број на соби: 3
домашни миленици: дозволено

цена: 2000 / неделно

Адреса:
Вике 261, 860 41 Liden
Голем карта и насоки.

Контакт: Хакан Staaf 070-312 32 91, 0692-500 48

слики (кликнете на сликите за да ја видите поголема големина)