Фарма со деца

Имотот се продава.
Torpställe i Sjöändan.
Крофт во изолиран локација во Holsjöändan. Објекти со едноставни стандард. Штала зграда со добри објекти за складирање, како и можноста да се има коњ. Гаража и чување зграда. треба реновирање.

всушност:
Karta Sjöändan.Автоматски локалитет
станбена површина 45 m²
Лот Големина 4 260 m²
Број на соби 1 рум

цена: 195 000 kr.

Адреса:
Sodalen 114, 860 25 Kovland
Голем карта и насоки.

Повеќе информации и фотографии:
Annons hos mäklare.
Реклама на Hemnet со карти, итн.