Убаво вила со зачудувачки погледи

Имотот се продава! Го поздравуваме нови Holmbor!Зимски слика на куќа.Со покачена позиција во прекрасна природна околина, ова сончево жолтата 1 1/2 ката куќа со подрум. 5 година, нова бања 2013. Покрена градина заговор поглед Holmsjön. Загреан гаража и многу простор за складирање. Pelletspanna.

всушност
станбена површина 126 m²
Biarea 79 m²
Лот Големина 2 245 m²
Број на соби 6 рум.
оперативните трошоци 35 097 / година

Адреса:
Anundgård 171, 860 41 Liden
Голем карта и насоки.

Повеќе информации и фотографии:
Реклама Swedbank Fastighetsbyrån.
Реклама на Hemnet со карти, итн.

слики (кликнете на сликите за да ја видите поголема големина)