Вике 155

станбени куќи 1 1/2 план, Површина за 70 квадратни, 2 соба и кујната и одвоен простор за складирање. Имотот се наоѓа на околу 15 километри западно од Liden и за 55 километри западно од Сундсвал. Заплетот се наоѓа во östsluttning поглед делови Holmsjön. Зградата е oandvänd за многу години и немаат електрична енергија, вода и канализација. заговор големина 7 511 квадратни.

Akution и прикажување
Куќи и земјиште се продава на аукција 3 Нека Bultgatan 14, Сундсвал.
Покажи среда 25 април 12.00, по известувањето p 010-5760726 на ден пред турнејата.

Поголема мапа тука.

градење Постави
На имотот нема струја, вода и санитација. Греење е само со шпорет на дрва. Рамката е направена од дрво, надворешен соочување на дрво панели, Во суштина тип индексирање простор на бетон / камен, кровот е наредени од страна на состојба. Зградата има голема потреба од реновирање и во- надворешно, оџак е во лоша состојба, многу прозорци се скршени.

Опис на сајтот
ареална 7 511 квадратни, се состои од трева површини, а помал дел шума. Заплетот се наоѓа во östsluttning висока позиција и поглед на делови од Holmsjön.

повеќе информации
сопственост Маркетинг – kronofogden.se/3133.html.
Услуги на клиентите за спроведување
тел: 0771 – 73 73 00

Што е задолжително аукција?
Предмети се продаваат на јавно наддавање е преземен поради тоа што сопственикот има неплатени долгови. На предмети се продаваат од страна на судски извршители.