Вила или одмор дома во Gimåfors

Куќата се продава!
Gimåfors 211
Пријатни мирна средина со близината на двете шумите и водата што се наоѓа оваа вила alt. жителите време. Проширен и реновиран во последниве години. Во близина на плажа и можноста за чамец достапни. Carport за чување на податоци, барака за дрва. Patios да уживаат во сонцето на сите часови. Добредојдовте на книга за гледање.

всушност:
Karta.Одвоен вила имот.
станбена површина 157 m².
Лот Големина 1 514 m².
Број на соби 6 рум.
оперативните трошоци 23 400 / година.

.
Адреса:

Gimåfors 211, 860 41 Liden
Голем карта и насоки.

44BJLGR33CNIEB5P 44BJLLAAFCNIEBEM 44BJLMMQ1CNIEBM0 44BJLNC6DCNIEBPL 44BJLOA7DCNIEBTA 44BJLOULVCNIEC0V 44BJLPJ8HCNIEC4K 44BJLQ7L5CNIEC88 44BJLQTK5CNIECBT 44BJLRJTTCNIECFI 44BJLU3F5CNIECQH 44BJLUOAVCNIECU6 44BJM0HSNCNIED5G 44BJM2LBVCNIEDGF 44BJM5GU5CNIEDV3 44BJM6TGLCNIEE6D 44BJM468PCNIEDNP 455K6TS4H2MC0L4K 455K6V8C92MC0L6E 455K7A7T92MC0LJ4 455K7ASSV2MC0LK1 455K71KVN2MC0L95 455K75FPT2MC0LDM 455K78F1H2MC0LHA 455K7085D2MC0L7B 455K742772MC0LBS 455R00SF7A8QIF06