Вила во Вике

Куќата се продава! Добредојдовте на Holm новите сопственици!

“Вике 211” на Holmsjön. Овде ќе ги најдете мир и хармонија!


Зрели дворот / куќа со дрвена рамка, 5 година, 99 квадратни, со убав плажата на езерото. Шумарство и обработливо земјиште, и за сите 32.000 квадратни. Härbre, визба, varmbonat барака, барака за дрва. Идеален за љубителите на природата и риболов ентузијасти.

Големи имот картата тука