Вила со работилница и Гаража


се продава!
Со висока позиција во природна околина, овој 1½-приказна куќа со многу Предавството- и работилница простор.
Гаража, куќа за гости, гаража и магацин.
Види ги сликите подолу!

всушност
сопственост: Вила со наставки
станбена површина: 120 m²
Лот Големина: 3090 m²
Број на соби: 5 кои 3 спална соба
оперативните трошоци: 30 200 / година

Адреса:
Anundgård 165, 860 41 Liden
Голем карта и насоки.

 

 

 

слики (кликнете на сликите за да ја видите поголема големина)