Соединенија

Овде може да прочитате за здруженија кои работат во областа Holm, и се погледне во нивните сопствени веб-сајтови.

#ShepherdsHut – Развој област е Holm
Holms Sportklubb
НОВИ: Holm влакна стопанско здружение
Holms fiskevårdsområde
Локалните Холм историјата општество
Холм домаќинки "Лигата
Draka клуб Планината моторни санки – Мотори и моторни санки
УЈП Холм
Gimåfors Bygdegårdsförening
Gimåfors Тениски Клуб: Лидерите Ingemar Holmvall 070-335 50 99
интерес група Вике-профит
Österströms Чанти Холидеј Сложените
Holm парохија

Дали ние пропуштени било поврзаност, движење или клуб? Ве молиме контактирајте со нас, па,!