Gimåfors Bygdegårdsförening

Gimåfors Bygdegårdsförening организира културни настани, како што се театарот и кафе вечери и кругови во реновиран заедница центар.
Просториите се издаваат на здруженија и поединци.

За бизнис исто така, вклучува перење соба со машина груба изнајмуваат за евтини цена.

Просториите исто така, спроведе нога нега (Карина LINDSTROM) и масажа (Chatarina Ларсон) еднаш месечно.

повеќе информации:
Margith Ларсон Телефон 0691-400 11 или gimafors.se