Holm влакна стопанско здружение

Holm влакна стопанско здружение..
Добредојдени да влијаат на развојот на руралните области, а особено во вашиот дом село.

Holm влакна Па Фејсбук
Holm влакна Стопанската Соединение

Контактирајте не за прашања
Бо Lindroos 070-696 53 40, Stefan Edin 073-070 34 40. Е-пошта: holmfiber@gmail.com

.
Artiklar om Holm Fiber på Holmbygden.se

14/3 -17: Конечно влакна време! – понуда t.o.m. 31/3!
15/12 -16: одлуки: Доделена помош за влакно да Holm!
30/1 -16: Вонредна седница на Holm влакна
10/5 -15: Holm влакна Годишен состанок: Прочитајте ги најновите вести!
28/10 -14:
Holm влакна - Извештај за напредокот!
17/1 -14: Holm влакна: Информации за средба на членовите и други заинтересирани
8/12 -13: Holm влакна во Сундсвал Tidning
30/11 -13: Зачлени асоцијација Holm влакна и имаат можност да се широкопојасен фибер!
19/10 -13: Holm влакна Стопанската Соединение
14/6 -13: Регистрирај се сега вашиот интерес за широкопојасен фибер! Дознај повеќе за придобивките!

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ (за нови членови или извршување на задачите):
Пополнете што повеќе информации што е можно.
* = Задолжително поле
наведете "домување" ако некој е регистриран на имотот.
Det går även att mejla ovanstående uppgifter till info@holmbygden.se.

OBS! Medlemsavg. (100:-) и årsavg. (100:-), Вкупниот 200:- треба да се плати BG 500-0229.
Напиши ознака имот и име како порака, за да знаеме на испраќачот.
.

.
ИНФОРМАЦИИ OM HOLM ВЛАКНА

Ние сакаме да ја претстави работата во тек за да се осигура дека нашата татковина ќе имате пристап до виталните широкопојасна мрежа за нашата татковина да продолжат да живеат и да се развие во иднина. Дозволете ни да им даде можност да живееме во нашата убава татковина нашите деца и внуци и други.

Во почетокот на октомври 2013 формирана Holm влакна економска асоцијација, кој раководи со проектот. Работата е фокусирана на обезбедување села недвижен имот и други операции во целиот Holmsjön во источните и западните Jamtland Medelpad бидат вклучени во проектот. Одборот се состои од луѓе кои во голема мера имаат врски со сите села, кои се цел на работата.

Имаме сега поминаа на проектот и тоа сега се случува е разговор со некои системи добавувачи, каде што се качат треба да одлучи за тоа кој треба да се довери на спроведување на проектот. Проектот е на онаа на меѓу другите. Округот Управниот одбор и Одборот за земјоделство да аплицираат за грантови за развој на нашите рурални.

Ние нудиме сите од вас кои живеат или има и други видови на недвижен имот или бизниси во целиот Holmsjön да учествуваат во проектот. Здружението се состои од сите својства кои изразија интерес и да платат членарината и годишен надоместок на здружението. членарина е 100:- и годишна претплата е 100:- т.е. вкупното 200:-. Во моментов, имаме речиси 200 сопственици на имот во здружението, па посетеноста е добра и ние се позитивни за иднината на работа.

OBS! Кога ќе се приклучат на здружението, се согласувате дека нема да учествуваат и да се заврши проектот, но кога веќе не сакаат да учествуваат и сакаат да одат надвор, па да повраќа членарина но нема годишен надомест за тоа е средство се користи во работата на планирање и дизајн. Единственото нешто што ризикува да биде со 100:-.

Нашата понуда е за сите да биде со. Како дело напредуваше толку далеку што можеме да ви понудиме решение, сите на здружението да се здружат и потоа нуди предложеното решение како во однос на финансиските аранжмани и правилното извршување на работата. Во државата зема секој член на одлука за тоа дали да се учествува и да добијат широкопојасен инсталирана или пад и чекор на соединение и за враќање на своите обврски.

Разговарајте со соседите, сопственици на пријатели дома, итн, и да се осигура дека секој има можност да биде со.

Ние постојано ќе се стави на информации, меѓу другото, и на нашата Фејсбук страница и на други форуми, кои се релевантни. Ние сакаме да се шири и да ги споделите оваа информации. Дали сакате да стапите во контакт со нас, можете да пишете на нашата e-mail адреса holmfiber@gmail.com или јавете се на некој на одборот или нашите дописници, детали за контакт, ние ќе додадете подоцна.

За Holm влакна одбор
Стефан Един
073-070 34 40