Холм домаќинки "Лигата

Christmasmarket организира Холмс домаќинки Лигата.

Holm домаќинки Лигата е здружение на компанијата, рекреација и активности. Меѓу другите домаќинките организира Божиќен пазар и битпазар во селото.

2011 anordnade Холмс Husmodersföreningen во samabete со Österström конференција & Kursgård Божиќ пазарот и Божиќ вечера со неколку автобуски опции од Сундсвал. А опции автобус, исто така, помина низ Liden црква со постојки за обожување.

контакт:
Ангелика Hjelm 070-307 06 46