Holms Sportklubb

HSK live! Se HSK's youtubekanal.Види Holm SK ЖИВО кога игра или гледате резултати и цели во реприза со Youtube. Då och då sänder Holmbygden.se’s sportredaktion HSK’s matcher live här på hemsidan och via Youtube. Таму може да се, исто така, по реприза на играта. “- Каде што топката во? Дали тоа навистина фатени офсајд?”
Youtube-kanalen Холмс SK е: holmssk.se/youtube
Не се избере да се претплатите во внатрешноста на каналот!


Холмс SK.На комплексот била формирана Холмс Sportklubb 1927 и во текот на годините "негува" младите луѓе во село во активности како што скијање, борење, хокеј и фудбал. Денес спроведена деца- за деца и млади 5 и 12 година и високи фудбал со мажите тим. Спорт клуб Holm нуди парична казна спортски центар со снек бар и дрвени avbytarbänkar, два терени и elljusspår, и имаат 200 членови. Клубот исто така изнајмува кануа и кану приколка во соработка со конференција на Балтичко моќност.

Статии во весниците за Холмс SK
дневно 10/5 2013:
Холмс SK – целата област фудбалски тим“.
дневно 13/6 2013:
Åslins kämpar för sitt Holm“.
.
контакт детали
Домот клуб во Holm Vallen 0692-30189.
Ulla Grelson претседател, 070-376 51 69.
Почетната страница од пребарувачот; HolmsSK.se,
директни линкови; А слој, малку Лигата, Одборот на директори, осветлени песна.
.
Холмс SK - соединение во развој.
страница на Фејсбук Холмс SK е:

Mer om Holms SK och fotboll på Holmbygden.se
+ Holmbygden.se/маса – Табела, резултати, стрелец, spelarstatististik итн.
+
Holmbygden.se/hskkalender – Sync совпаѓа / обуки со вашиот мобилен!
+ Holmbygden.se/емисии – Резултати и табели за сите Medelpads серија.
+ Бесплатни HSK-Резултати преку СМС.
Најнови вести од Holm SK, гледаш секогаш во право, следната времето. →

линкови
+ HolmsSK.se/g5 страна HSK во натпреварот “Guldfemman” 2013 и 2014.
Дознај повеќе за натпреварот тука, видете исто така сопствена злато Петта страна HSK е.
+ OBS! Поддршка Holm Sportklubb кога ѓубрето или купување на лотарија билети – holmssk.se/spela
+ страница Холмс SK е Фејсбук.
+ Фејсбук групи за сите фанови HSK.
+ Youtube-Kanal Холмс SK е: holmssk.se/youtube
+ Локалните фудбал во Medelpad / div. 5-вести
на страница интерес со резимеа на локалната фудбал во локалната серија.
+ Lokalfotboll på Sundsvalls Tidning.

фудбалски тим календар
Најблиската настани Холмс SK е А-тимот.

Комплетна натпревар календар тука.
Prenumerera på SMS-resultat/info från Holms SK via Holmbygden.se, слободен!:
Мобилни телефони испрати на текстуални пораки. Насловна телефони бирани со автоматска гласовна ознака.
Примери на СМС пораки испратени се препораки и локалната временска прогноза пред натпреварот, формација за ден и резултира со стрелци и помага M.M..
OBS! Осигурете се дека можете да примате ММС

(“порака” со фотографии, мал филм клипови итн).
Некои HSK-писма може да се испрати како MMS.
За прашања во врска MMS, Повикајте го вашиот провајдер :
Телиа 90200, comviq 077-221 21 21, Теленор 020-22 22 22, три 0771- 735 300.

Најнови вести од Holm Sportklubb