Поддршка Холмс SK (БЕСПЛАТНО) Кога ќе играат со шведската игра!

Поддршка HSK и да се регистрирате вашата игра во шведскиот игра тука!

Ако ги купите понекогаш ТИА-многу или играат на Stryktipset, шансите, Keno, лото, Покер или било кој друг на шведскиот Игри? Сега ќе може истовремено да поддржува Холмс SK!

Во шведскиот игри претставува сад наречен “корен трева” на целата 50 милиони и повеќе луѓе кои се регистрирате дека тие сакаат да ја поддржат Holm SK, кога тие играат, повеќе клубот учествуваат во – апсолутно без дополнителни трошоци за играчот!

Шведската Игри со Holm SK. Куфери и повеќе тоа ќе биде – засилувач понатаму!
Минатата година, клубот доби околу 3500 SEK од 32 компјутер HSK поддржувачи и оваа година треба да биде повеќе!
Дали имате роднини или пријатели кои играат!? Замолете ги да одат во holmssk.se/spela и да се регистрирате на теренот.
Молам да ги споделите и тоа на Фејсбук, Твитер m.m.

.
Како може да се започне со поддршка Holm SK?

Alt. 1: Зачленете се тука да го поддржи Holm SK. потоа кликнете на “мојата поддршка” на страница. Потоа, се пријавите или да креирате корисничко име, ако не веќе имаат еден.
Alt. 2: Исто така е можно да се каже до продавница кога ќе си играат кои сакате да ги поддржи Holm SK.

Вие само ќе се регистрира за поддршка Holm SK еднаш, тогаш тоа автоматски!
Ви благодариме за вашата поддршка! /Холмс SK

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *