Österströms Заедница центар асоцијација

Нашиот бизнис е во сценско Österström близина. Здружението одамна е на сопствениците на т.н.. “старата школа” во Österströn како хостирано од соба на собранието и области сервира од страна на повеќе партии, во, незаборавни вечери во предниот, состаноци на сите времиња M.M.. Местото на одржување е сега се продаваат во приватни раце. наводно, (2012) новиот сопственик на HBU сега планира салата наместо отворена во продолжување. Планот е сала за обука за да дојдат сите Holmbor радост и врати може да се отворат во текот на годината 2013.

Пекарница е оставено на јавен интерес. Секој што сака добри домашен леб може од нас да се изнајми атмосфера bakehouse за. 40 метри за ниска цена.
изнајмување: 50:-

секој, сакате, и да ги усвојат правила / подзаконски акти се донесени во рамките на Здружението, да станат членови. Сепак, со право на глас само за оние членови, кои живеат во парохијата граници Холм, друга поддршка добија членство. Според одлуката на започне во март 2016 членарина 50 / Годишно и мора да се плати за расчистување број Ханделсбанкен 6344, сметка 980 259 398, OBF. Напиши јасно / a е испраќачот, кога плаќањето.

Контакт
Карина Hultman 0692-300 92 (управува со изнајмување на bakehouse).

на соединенија