Вике непрофитни Interest Group

Вике Непрофитни Interest Group изнајмува старата школа Вике на поединци и организации за прослави и собири на сите видови. Тука, меѓу другото, се одржа бинго, luftgevärsskytte, пинг-понг, 40-годишнини, Милениумски партија и награди на скијачките натпревари.
Контактирајте со изнајмување на училиште: Холгер Салин 0692- 500 38

На училиште, постои и пекарница печка каде што може да се пече леб.
Јавете се во bakehouse изнајмување: Siri Pettersson 0692-500 36

Здружението е исто така одговорна за elljusspår. Песната започнува и завршува во училиштето и е 2,5 километар. Прочитајте повеќе за џогирање песна овде.