Компанијата

Овде ќе ги најдете трговци во Holm. За поддршка на локалните бизниси имаат корист секогаш живеат село!

Сакате да се види со вашиот бизнис? Контакт со нас!
Дали сте знаеле дека компаниите во Holm
10% помал работодавач?

Макс Сликарство (Спонзор Holmbygden.se!)
Долгогодишно искуство во сликарството и wallpapering. И внатрешно и надворешно.
Контакт: Макс Wikholm 070-669 44 52, max@maxmaleri.se
Почетната страница од пребарувачот: MaxMåleri.se

.

EkoSkin
EkoSkinдипломиАД Органско нега на кожата терапевт кој обезбедува на лицето- и тело третмани, и продажба на 100% органски производи за нега на кожата. Органски нега на кожата без компромис. Ексклузивно и природни исхрана за вашата кожа.
Контакт: Марта се прошири 073-650 52 78, info@ekoskin.se
Почетната страница од пребарувачот: www.ekoskin.se

.

влезе тргување
Отворен компанија која организира риболов, лов, извршување- и други природни искуства.
Контакт: Роланд Hultman – 070-222 19 79, r.h@entretrading.com
Почетната страница од пребарувачот: entretrading.se


Такси i Holm АБ
Контакт: Ханс Wiklund – 070-273 84 00

 


Урбан Андерсон среќа!

Контакт: Урбан Андерсон – 070-678 99 86

Örjans Такси Вике
Контакт: Örjan Elfström – 070-675 72 22

Lindahl кат & плочка АБ
Работи со сите видови на бои за подови, од плочките на винил тротоарите.
Контакт: Роџер Lindahl 070-602 01 55,
post@lindahlsgolv.se
Почетната страница од пребарувачот: lindahlsgolv.com

 

K. Линд градежништво
Изведување на реновирање, надградба и обнова на – двете големи и мали работни места.
Контакт: Krister Линд 073-035 87 23, k.lindbygg@live.se
Почетната страница од пребарувачот: klindbygg.se

 

Томас Sjölund Bygg & Finsnickeri АБ
Широка експертиза во градежништвото и столарија.
Контакт: Томас Sjölund – 070-572 58 64, info@sjolundbyggofinsnickeri.se
Почетната страница од пребарувачот: sjolundbyggofinsnickeri.se

 

Norling Марк & дрво
Utför чакал транспорт, земјиште и изградба индустрии, вратило, дренажи, Соединетите Американски Држави и машина за транспорт. Ние обезбедуваме повеќето од приземје. Само контактирате со нас и ние ќе го реши проблемот за вас.
Контакт: Кент Norling 070-342 77 15,
kent-norling@hotmail.com
.C Lindahl Åkeri Holm AB

Контакт: Кристер Lindahl – 070-326 76 76

 

Бени Hultmans транспорт АБ
Контакт: Бени Hultman – 070-266 82 02

 Ола Vesterlunds Åkeri АБ

Контакт: Ола Vesterlund – 070-336 39 94

 

 

Österström конференција & Kursgård
Овде ќе ги најдете сместување, ресторан, активности, забава M.M..
Контакт: Томи Vesterlund – 0692-301 00, tommie@trapatronen.se
Почетната страница од пребарувачот: osterstrom-konferens.se

Träpatronen транспорт & туризмот
Превоз на патници за физички лица, компании, соединенија и организации. Автобуси од различни големини, сите alcolock. Искусни професионални возачи во сигурни раце.
Контакт: Томи Vesterlund – 0692-301 00
Почетната страница од пребарувачот: osterstrom-konferens.se/pt.html

 

Sandnäsbaden Кампување & ресторан
Кампување убаво се наоѓа на брегот на езерото Holm лента. Лош, служат, minigolf, брод, авион, када, Fiske m.m.
Контакт: Дајан Андерсон 076-826 89 14, info@sandnasbadenscamping.se
Почетната страница од пребарувачот: sandnasbadenscamping.se

Sunnansjö
Изнајмување на најавите кабината, бањата со сауна и џакузи, брод, кајак и распоредот на активности, зима и лето.
Контакт: должиме Елиасон – 070-640 32 84, sunnansjo_holm@hotmail.com
Почетната страница од пребарувачот: sunnansjo.netholmbygden.se/boende/…)

.
северна Шведска & ко – настанот & искуства
Организира настани и искуства за групи и компании. Изнајмување на опрема настан.
Контакт: Patrik Lindmark 070-646 69 00, info@norrlandco.se
Почетната страница од пребарувачот: www.norrlandco.se

 

ПОВЕЌЕ компании поврзани со РУРАЛЕН

SCA Skog АБ
Medelpad шума
Почетната страница од пребарувачот: sca.com/skog
Контакт: Borje Albertsson (Liden) 070-347 66 07 alt. 0692-220 01

 

Callan Вуд АБ – пилана.
Почетната страница од пребарувачот: callanstra.se
Контакт: vxl 0691-66 20 00 alt.
шумарство Одделот 0691-66 20 20