Allbergsbacken

Allbergsbacken е pulk Холм е- и тобоган рок бр 1 со плажа со поглед Holmsjön. Да се ​​дојде до ридот на нога, со возилото или скутер. Понекогаш фрлаа исто така паркингот на läggdan над ридот.

Треба да одиме во вечерните часови, има осветлени осветлување рачно на сајтот. Осветлувањето доаѓа со помош на светлината (зелена), седи на lampstolpen до патот. Светлата излегувам автоматски со тајмер.

Allbergsbacken 2012

Телевизија.: Слики на ридот, спортски празник 2012.
T.H.: Копчето за да го вклучите светлата.
.
Хил се наоѓа под начин 320 (62°39’10.3N 16°38’09.4″Е) на раскрсницата кон Црквата Холм е кога ќе дојдат од исток - од Сундсвал. На мапата за да зумирате и да видиме попрецизни.

Назад кон Рекреација