Kanotuthyrning

Земете нежна возење на Holmsjön, во еден од мали езера во оваа област, или да ги преземе за авантури како вонинституционална. заедно Indalsälven вода. Holm Sportklubb имаат кануа за изнајмување, во соработка со конференција на Балтичко моќност.
.
Холмс Fiskevårdsområde (Кликни за поголема мапа)
Во рибарството конзервација Холм е сега, исто така, неколку нови iläggningsplatser реките што го прави екстра лесно и да се започне, и да излезе на вода.
Дознајте повеќе за нашите риболов област и се види на сајтот овде.

вкупен расположив 6 кануа (Канадскиот) за изнајмување.

.
цени
1 кајак лопатка со превоз, и 2 Појаси за спасување:
6 Тим 140 kr, 1 дена 200 kr, 3 дена 500 kr, 1 v. 1000 kr.
.
Исто така е можно, исто така, за изнајмување на приколката.

За контакт и информации
Österström конференција почетната страница од пребарувачот или телефон 0692-304 00

Вратете се на туризам / Рекреација