Anund Вике Фарми и џогирање песна

Anund FARM џогирање песна

За оние кои сакаат да ги преземат освежувачки скијање или убаво лето пешачење се две патеки отворен во текот на годината. А пократок малку повлажна и осветлена песни јас Anundgård на 2,5km. Покрај тоа, постои уште една алтернативна патека во 8км (t.o.r.) од Anundgård да Österström, кои ги поврзуваат пократок. Погодни локации за почеток / крај со добри објекти, паркинг се Holm Vallen, Anund Манор училиште и Österströms недвижности. Во зима, песните се чуваат постојано во добра состојба кога снежна покривка овозможува. На правото секогаш ќе се најде моменталната состојба на патеката. Електрични осветлување е автоматски и останува вклучена додека часовникот 22:00.

Контакт за информации:
Макс Wikholm 070-669 44 52

предвидува Извештаи
Här på skispår.se може да се прочита и да се претплатите на свеж извештаи песни преку e-mail.
.

последниот извештај
од жлебот:

Holm Вален Траги на сајтот
(за поголема големина – кликнете тука)

Повеќе информации со карти, итн. може да се најде во skidspår.se:
Skidspår.se / Вестернорланд / Сундсвал / Stockholm насипот
.


.

Вике џогирање песна

Вике релето, годишно skidarrangemang во Вике.

Дури и во Вике е 2,5 километри на патеки позната по својот годишен stafettävlingar. Патеката е осветлена и почеток и крај на Вике училиште. Можете исто така да изберете пократок циклус 1 км. Песната е раководен од страна Вике доброволно соединение.

 

Палење на осветлување се врши рачно со ознаката под светилка во пекарница, види знак на самото место. Светлата автоматски ќе се исклучи 21:30.

 

Контакт за информации:
Холгер Салин 0692- 500 38

 

Повеќе информации со карти, итн. може да се најде во skidspår.se: Skidspår.se / Вестернорланд / Сундсвал / Вике
.


Што ќе се условите за скијање?
Детални информации за временската прогноза за Холм во наредните денови ќе се видиме во времето.

Вратете се на туризам / Рекреација