Vettenbacken

Такт Хил е ски област семејството за големи и мали со алпски интерес. Еве два лифтови со полесен патека за деца и почетници, и подолг похрабри патека за малку побезбедни. Покрај тоа, постои мала создаваат рид во близина на семејството. Такт падина управувано Сундсвал регионот најстарите и најубавите – läs artikel om backen i ST, 27/1 -13. Хил е управувана од страна на волонтери Vette алпски АКО и се наоѓа на Vättaberget на мил североисточно од црквата Холм е.

Хил се одржи нормално отворен викендите и училиште празници за снег. На Vättaberget е уште една колиба затоплување и засолништа за печење и vintermys.

Трага на сајтот, кликни да зголемиш.
Трага на сајтот.

страница на Фејсбук Vette Алпина:

Контакт:
Такт ридот скијање vettenalpina@gmail.com.
Извршен директор Андреас Hassel 073-0635491.
благајник Рој Resare 0692-105 11.

Страница со работното време:
vetten.se

Назад кон Рекреација