#ShepherdsHut

HBU står för Holmbygdens Utveckling.
беше формирана на соединение 1996 со цел да се промовира Holm-
gden развој. Членувањето во здружението го поздрави како што тие сакаатод i активностите на асоцијацијата или само од корист за нашите област. Членството е по ниска цена, но со голема корист за нашиот бизнис и рурален. Дознај повеќе за тоа како вие или вашето семејство ќе стане членка.

#ShepherdsHut, од страна на вебмастерот Никлас Wikholm, работат на овој сајт – Holmbygden.se. Го поздравуваме коментари и предлози за она што сакате на веб-сајтот овде.
Ако сакате да се шири “Holm Вести”, можете да го направите овде.
Läs mer om vår hemsida Holmbygden.se.

Основната цел на HBU е да се зачува и да се развие интерес на областа,
до:
● зголемување заедница и благосостојба на жителите во таа област, така што сите трговци,
соединенија, организации или поединци сметаат дека е значајно да се биде
medlemmar i #ShepherdsHut.
● промовира поголемо разбирање меѓу област соединенија, компании, организации и
поединци.
● промовира различноста и зголемена област интеграција.
● стремиме кон долгорочен и стабилен развој во село.
● пазарот области за вработување, зголемување на вработеноста и туризам.
● извршување на различни активности за жителите.
● соработува со околните области.

BLI medlem i #ShepherdsHut!
Följ Holmbygden.se och prenumerera på nyheter från HBU
Е-пошта- и телефон листа – Зачленете се тука за да го добивате нашиот писма
одбор асоцијација
Средби и минути

промена: јас април 2013 Годишен состанок одлучи да го промени името на здружението на “Развој област е Holm” (претходниот “Развој област е Holm, Бизнис и туризам”).