Е-пошта- и телефон листа

Дисеминација на информации за област Holm непречено, имаме воспоставено на e-mail- и телефон листа. Начинот на кој комуницираме може да варира во зависност од она што треба да се каже. Во прв степен може да испрати најлесно се прави преку е-маил, но во пократок рок исто така може да користи телефон и текст.

Информации за училиштето средби на пример, ќе бидат објавени на веб-сајтот и е-маил. Ако, сепак, само да се најде автомобил украдени или имал грабежи може да биде брзо масовно смс да биде најзгодно опција за добивање на информации брзо, од контактирајте со нас.

Внесете ја вашата информации за право да биде информации.

Дали ви се жалам подоцна и не сакате повеќе информации, само ни e-mail на info@holmbygden.se и да го извести.
.
Ажурирање на вашите податоци
Ако веќе стојат во Holm Листата исто така, може да биде добра идеја да го обновите вашиот детали тука. Внесете ја новата задача во соодветната област. Има некои информации престана, само тип “прекинати” под соодветен наслов.
* = (задолжително)