Одбор

Во соработка одбор HBU е во моментов:

претседател Никлас Wikholm
заменик претседател Patrik Lindmark
Sekreterare Јан Стромберг
благајник Глен прошири
член Маријана Форс
замена Улф Андерсон
замена Stefan Edin
замена Catrin Kolbäck
замена Christin Olsson

 

Нов годишен состанок за избор на членови на Одборот ќе се одржи во март.

Ве молиме контактирајте со нас тука.