Контакт

Добредојдовте да се слушне од тебе нашите соединение HBU предлозите, коментари, или ако сакате да прашате нешто!

Испраќање или пишете ни во формуларот подолу и да го прочита на веб-мастерот, Никлас Wikholm. Потреба или по желба истиот го достави до надлежните.

Сакате да му предложите на вести или ја објавите нешто на нашата веб страница? Кликни тука!

телефон, #ShepherdsHut / Holmbygden.se:
претседател. и вебмастерот,
Никлас Wikholm – 0730-33 29 44
.
е-маил адреса:
info@holmbygden.se
(Ве молиме да користите формата на десната страна.)
.
.
одбор асоцијација
Испратете порака на HBU. Сите прашања и коментари се добредојдени.
* = (задолжително)

Прифатливи типови на датотеки: gif,jpg,jpeg,bmp,png,pdf,txt,docx,doc,xls,xlsx,mp4, mpg,MPEG,avi,mp3.
Максимална големина на фајл: 25MB.