Приклучи се сега

ПОДДРШКА HOLM области и HBU – Пријави-!

Дали го поддржувате нашите напори да се развие нашата област. Brukar du kanske besöka Holmbygden.se och vill ha kvar hemsidan? Бидете среќни член на HBU!
Состави #ShepherdsHut е очигледен начин да се покаже дека ја поддржуваат работата HBU за Holm. А многу евтини инвестиции во областа. Парите се користи на пример,. да се вози сајт, организираат настани како Allbergsdagen или материјали, како што се информации знаци M.M..

Таа, исто така се бара за членство со плаќање на членовите да се појави кога ќе аплицираат за грантови. Членството мора да биде обвинет најмалку 50 SEK да “пресметана”. На повеќе членови, толку повеќе поддршка на нашата област на тој начин имаат. Донесе целото семејство за само 100 kr!

  1. Плаќаат 50kr / лице или 100 SEK / семејство
    – PlusGiro 197 34 26-8 или
    – моден 070-537 11 22
    (“Никлас Wikholm” Препратена за да HBU)
    OBS! Напиши ги имињата на сите во семејството дека плаќањето се однесува на пораката, за да знаеме на испраќачите. Тоа е во ред да се напише информации за контакт со дали има простор.
  2. Пополнете под вашите информации за контакт подолу и испрати, така што ќе се постигне е со важни информации за нашето село. Контакт HBU претходно добиени, што не се испрати. (Ние ретко писма и само на важни информации.)

Ве молиме внесете ги Вашите податоци во формуларот подолу
(Ако сакате да ни e-mail на вашите информации за контакт?)

* = (задолжително)


.
Tack för att du stödjer Holmbygdens Utveckling!
.
.

Вие исто така може да ни e-mail на следниве информации info@holmbygden.se.
совети! Ископирајте го следниов, ставете го во вашиот e-mail, а потоа пополнете!
име:
Лична:
Адреса:
мобилниот телефон:
Работно / автомобил. 2:
Hemtelefon:
Е-пошта: