Идејата кутија Холм е

Дали имате добра идеја – големи и мали?
Тоа може да биде нешто што мислам дека може да придонесе за повеќе жив Holm село или било какви други мудри. Само границите на имагинацијата…

Заедно, ние сме едноставно повеќе добри идеи. Идеите што се предвидени тука може да пр. се користи како основа за различни средби на Холмс развој – дали ќе може да учествува. Таа, исто така може да бидат такви што HBU да ги поправите или отскокнување на десната. Не двоумете се да контактирате со нас што, Нема предлог е премногу глупава!

Како можам да придонесе за мојата идеја?
Најлесниот начин е да ги користат нашите форма на десната. Пополнете ги полињата и испрати, јасно!
Ќе ве молиме да се закачите на било која датотека, документ или слика на вашиот предлог, тоа е исто така добар.
.
Исто така е можно да се ни e-mail ако се вклопува подобро: info@holmbygden.se.
.
Дали сакате да остане анонимен?
Се разбира, пожелно ако сакате да ни кажете кој сте, но тоа исто така може да остане анонимен.
Vill du kanske bara vara kontaktbar för Holmbygden.se (#ShepherdsHut), но анонимен надвор со вашиот предлог е исто така добар. Ако е така, напишете ја подолу “Лична Порака”.
Испрати вашата идеја преку веб-сајтот.
Сите предлози се добредојдени.
* = (задолжително)

Поддржани формати на датотеки:
Максимална големина на фајл: 25MB.