Нов предлог

Дали знаете нешто што се случило, се случува или направи нешто што може да биде од интерес?
Не двоумете се да контактирате со нас! Vi tar väldigt gärna emot förslag på vad mer som kan läggas upp här på Holmbygden.se.

Најде една статија за Holm или приказна со Holmare медиумите?
Испратете ни штом линк до статија или пишува весникот може да се прочита во.

Како да се испрати соопштение?
Најлесниот начин е да ги користат нашите форма на ова право,. Пополнете и поднесете, јасно!
Формата и како да го надминете. Напиши ако имате било какви посебни желби, t.ex. линк. Ве молиме приложете било / некои појавување на слики, тогаш вести поживописни и интересни.
.
E-mail на нас, наместо?
Исто така е можно да се ни e-mail на прес-текст на info@holmbygden.se. Ве молиме приложете еден или повеќе соодветни слики.
.
Прашања или проблеми?
Тоа е само јавете се или пишете на вебмастерот.
.
Коментари на веб-сајтот?
Ако имате коментари на веб-сајтот би сакале да ги имаат овие. Дали има нешто во ред, недостасува вашиот бизнис во “Компанијата” или има каква било врска што не работи? Да стапат во контакт тука!
.
Сакате да се остават мал поздрав или помал стапало на веб страната?
Добредојдовте да се напише една линија на книгата на гости.
Испрати Нов предлог-САЈТ. Сите предлози се добредојдени!
* = (задолжително)
Запомни дека дури и овој тип со кое било име и контакт информации сакате да се прикаже на почетната страница.

Поддржани формати на датотеки:
Максимална големина на фајл: 25MB.

PS. По испраќањето нов предлог исто така може да напишат кратка белешка од календарот на заеднички календар област е Holm. Каде што ќе бидат поврзани системи автоматски по 10 секунди откако ќе кликнете на “испрати”.