Om Холм

Холм е во народот, секојдневниот име за селата долж Holmsjön во Medelpad – Холмс, исто така, париското.

Holm се наоѓа, со својата црква како нејзин централен, 5 милји северозападно од Сундсвал, со своите повеќе од 400 жители.

Ве молиме погледнете нашите информации филм за Holm.

“Дали сте знаеле дека…” – 12 кратки факти за Holm.

Најди Холм. Овде можете hitttar Zoomable мапи, координира и насоки на село.