Најди Холм

Holm се наоѓа 50 километри северозападно од Сундсвал. Од Сундсвал возите околу еден милиони на патот 86 и да го исклучите во Kovland кон Holm патот 320. Патишта, исто така, се поврзете област Холм од градовите Liden, шокирани, Torpshammar и Kälarne. Внесете ја вашата адреса подолу за насоки на Holm (црква).

Подолу, можете да зумирате и да го промените изгледот на картата на сателитска- или теренот m.h.a. копчиња

Види поголема мапа на Google Maps

Ако сакаш да ја имаат карта од Hitta.se
Тука исто така ќе најдете збирка на en mängd olika kartor över Holm.

Координати за оние навигацијата со GPS / навигатор.

WGS84: Lat N 62 ° 39'26” Lon E 16 ° 37'48”
децималниот: 62.6573, 16.6301
RT90: X: 6949828, и: 1542298

Дали сте vägnavigator и сакаат да се најде на адресата, можете да внесете:
Адреса: Anundgård 180, градот: Liden.
(Црквата е Holm)