Холм филм – на англиски

Ова е филм за информации Holm Парохија. Holm се наоѓа по должината на езерото Holmsjön 50 километри северо-западно од Сундсвал кни средината на Шведска.


Ве молиме да се дел од нашите убави погледи и она што може да си дозволи селото.

Дали сакате да ја преземете филм? Кликни тука.