Купи книга Holm

НОВИ: Прочитајте ги коментарите во Сундсвал Tidning.
од падот 2012 продажба на хартија локалната историја општество Holm за Holm. Прочитајте за книгата и како да го купите во Holm или директно преку интернет – погоден ако живеете странци во Шведска или на друго место во светот.

“Holm – Шумите и водите земјиште”
прикажува слики и приказни живот и село, од праисторијата до денес. шумите, Езера и реки, одигра голема улога во животот на луѓето покажува неколку од книгите во оваа книга. Книгата зазема од археолошките остатоци, Имиграција во селото 1300- и 1400-тите години, демографските најславни на подвижна ера во доцните 1800-ти и многу многу повеќе. Прочитајте го задниот капак.
.

Книгата е достапна во лимитирано издание и веќе продадени речиси 400 модел (!) i ноември. Земете можност да нарачате книгата со вас. Нарачате на телефон, или да го преземете во Holm на некој од Одборот на директори. Вие исто така може да нареди на книгата дома по пошта подолу.

.

всушност: 250 и од страните 1.2 кг слики и текст за историјата Холмс.
мерка 27×22 цм.
цена: 250 kr.

 

Купи книга по телефон / личен контакт:
Anundgård: Gunnel Ериксон 0692-302 25
Drevberget: Ларс-Ерик Wikholm 0692-500 26
Вике: Холгер Салин 0692-500 38
Loviken: Горан Loviken 0692-510 42
Liden: Bygdestugan.
Сундсвал: Книгата може да се купи во продавница Kulturmagasinet директно на правото и Vängåvans книжарница (за 299 kr).
Повеќе луѓе во Hembygdsföreningen продажба на книгата.

Нарачајте книга онлајн со postlevereans:

Кликнете ТУКА за да книга.
Превозот со постен (книга):
во Шведска: 66 kr
Европа: 225 kr
надвор од Европа: 270 kr
.
плаќање:
Плаќањето ќе биде извршено во наједноставен начин
по договор.
контакт Hembygdsföreningen
ви за пристап
најдобро се вклопуваат.
.
Контакт за прашања:
Ларс-Ерик Wikholm 0692-500 26
lars.erik.wikholm@tele2.se
Вие исто така може да користите формата на правото и полето на пораката да се испрати
e-mail со прашања или проблеми на Ларс-Erik.
Подолу ви испрати книга на налози по пошта. Пораката оди на Hembygdsföreningen.
* = Задолжително поле

.
Прочитајте повеќе за локалната историја општество Холм е.