Дали сте знаеле дека…

 1. Бизниси во Holm 10% пониски работодавачот кој може да се користи директно во месечниот данок. ова p.g.a. дека е во т.н.. поддршка за седење.
 2. Во широкопојасен фибер Холм е што дава можност на компаниите да се вклучат во активности во многу различни области.
 3. Во Holm живо преку 400 жители.
 4. Во Holm е повеќе од 10 соединенија кои ги задоволуваат многу интереси.
 5. Потребно е само околу 35 минути да патуваат од Anundgård Сундсвал со автомобил. На патот е многу добар стандард.
 6. Постојат автобуски врски со Сундсвал.
 7. Атрактивна цените на куќите во Holm дава дарежлив и економски сместување.
 8. Можност за атрактивни сместување во апартмани се. Многу без напор и по ниски месечни трошоци.
 9. Во Holm е можноста на атрактивни парцели во близина на Holmsjön.
 10. Во голем број на обработливо земјиште Холм е достапен за коњ ентузијасти и други активности.
 11. Holm припаѓа на областа А, што значи можности за претприемачи со претприемачки дух, да се направи атрактивен претпријатија со одржливиот развој и добро се враќа.
 12. Во Holm живеете во стимулирање на животната средина, со големи можности за рекреативни активности како што се спортот, лов, риболов, и близината на шумата.