Автобуси

OBS! Nya bussturlistor fr.o.m. 141215 ќе најдете овде.

кратенки
Префрлање помеѓу Холм и Сундсвал
линија 28 Сундсвал – Holm
Цени и информации
линија 30 Сундсвал – Liden
линија 133 Сундсвал – висока Море


 

Префрлање помеѓу Холм и Сундсвал
Бара да се менуваат меѓу Холм-Сундсвал, како и многу други? Цената на патување дали одите со автомобил или автобус директно компензира со пониски трошоци за домување во руралните области. Одговара или се работи за да се прилагодат на автобус, исто така можете да ги зачувате и возење и гас пари.

Погодно работното време на автобус патување Холм-Сундсвал е да се започне со работа во средината 7.30, 8.30 или 10, и престане да работи на 16 или 17.
Автобусите ќе пристигнат во градот во работните денови 07:25, 08:20 и 10:00 (10:25 лето). Автобуси одат од град 16:15 и 17:15 други времиња може да се случи на дозвола / летата (години 2014). Види полн распоред на сите автобуси Holm (линија 28).

Трошоци за возрасни од Anundgård на Сундсвал во патување 20 Патување / месец:
возрасни (>26 години): 49 SEK / патување, 984 SEK / месец. (цени 120711)
младите (20-25 години): 37SEK / патување, 738 SEK / месец.
штала (<20 години): 25 SEK / патување, 492 SEK / месец.
Проверете стапки за други автобуски постојки или resfrevenser Хар на водич цена dintur е (reskortet).
линија 28 Сундсвал – Holm (Вике)
Holmbussen i pdf-формат (не се ажурира со нови амандмани!).

Busride Листа Сундсвал-Holm.
OBS! На пат Сундсвал-Kovland надополнета од страна на линија 30, види пати потаму.

Кликнете на распоред за поголема големина.

Busride Листа Холм-Сундсвал.
OBS! Водат Kovland Сундсвал надополнета од страна на линија 30, види пати потаму.

Колку чини патувањето Холм-Сундсвал?
Начин билет Холм-Сундсвал чини 80kr возрасни, млади 60kr, штала 40kr (fr.o.m. 2012-01-09). како пензионер (alt. со 100% болест) може да се купи “Seniorkortet” и да одат во 100 kr / месечно во текот на Општина Сундсвал. Поевтини, тоа е, исто така, ако ви се оди често, прочитате повеќе тука. Dintur Водич за цена (патување помине).

повеќе информации наоѓаат на сообраќајот на округот вебсајт – dintur.se
правила училишниот транспорт
ќе најдете овде на Сундсвал општина сајт.
Träpatronen транспорт & туризмот управува со среќа Сундсвал-Holm, тие ќе најдат овде.

Преземање на автомобил или заедничките патувања места за Liden или Kovland може да биде опција, потоа земете и автобус. Подолу можете да најдете автобус пати “Lidenbussen” – линија 30.


линија 30 Сундсвал – Liden (Hammarstrand)
Кликнете на распоред за поголема големина.
Lidenbussen i pdf-формат.

Busride Листа Сундсвал-Liden.
.
Кликнете на распоред за поголема големина.

Busride Листа Liden Сундсвал.
линија 133 Сундсвал – висока Море
Кликнете на распоредот за поголема видите.
Висока Море автобус во PDF формат.

Автобус Листа Högsjö автобус.


Сите рокови во PDF формат
Holmbussen линија 28 (131215-141213)
Lidenbussen линија 30 (131215-141213)
Висока Море автобус линија 133 (131215-141213)