Види го мислењето- и lantbrevbärarservice

Поштенски сандачиња во Holm
Anundgård, Österström, Kväcklingen, Loviken, Sandnäset, Gimåfors.
Полиња за пребарување преку posten.se.
Празнење време за било каква фиоки во Holm на. 10:00.
ИОР Liden:
работните денови: 17. одмор: 13.
ИОР Kovland:
работните денови: 17. одмор: 13.
Испорака на писмото / пакет.

Испрати писма и пакети од дома со руралните поштарот на
Можете да се откажам “менгеме” во нивните сандаче, па поштарот трчање во дворот и донесе уште пакет. Ако сакате да се испрати писмо или мал пакет – и не треба да се слуша за автомобил рог на поштарот – вие всушност може да ги стави во кеса директно во сандачето заедно со пари. Било промена, исто така, спаѓаат во поштенското сандаче, директно или ден по, и ако сакате доказ, тоа исто така може да се организира.
големи пратки? Повик договор Lantbrevbärarenför на tel.nr. подолу.
поштарина маса и ценовникот Пост.

Пакет hemlevererat со руралните поштарот на
Дали имате пакет на пат за вас, можете или да го преземете од ИОР Liden или ако го hemlevererat со руралните поштарот бесплатно. Сите што ви треба е к поштенски код (86041). Потоа едноставно чекаат за камион пошта.

Цел дома испорака на пакет преку Интернет тука.
Цел дома испорака на пакет по телефон:
kl. 7-9, Сортирање Канцеларијата Nacksta: 072-246 08 19
по часот. 9, рурални поштари Холм е (беше): 072-246 10 74
Второ,, производство прстен линија Nacksta: 010-436 63 29

Плаќаат сметки и парични проверки / värdeavi
Домаќинствата кои сите се најмалку 80 или имаат попреченост може да се плати сметки за PlusGirot и BGC, и откупи PlusGirot пари наредби / Värdeavi низ руралните поштарот на. За да се добие пристап до овој сервис, наречен “Brevgirot”, ние прво треба да се направи апликација.
Повеќе информации и апликација: Brevgirot.se (са. Шведската касиерот).

Пошта на услуги во руралните средини
луѓе кои, поради возраста или хендикепот, не може да се добие пошта нивните во поштенското сандаче како редовни lantbrevbärarservice исто така може да аплицираат за следниве услуги:

  • Испорака на пошта на границата на сајтот, Во исклучителни случаи на живеалиште куќа (Ако не сте во можност да се дојде до поштенско сандаче во сопственост линија).
  • Писмо и дистрибуција парцела со дополнителни услуги како што Треска, РЕК, Брзо и безбедно.
  • Обнова на заминување, писма и пакети.
  • најави парцели, РЕК, безбедност и доделени од страна на примачот ќе го побара тоа. Избриши / картичка адреса делеа денес 1.
  • Продажба на поштенски марки по нарачка.

Апликации се направени на руралните поштарот или на најблискиот поштенски пратки. услуги на клиентите телефон Пост. 020-23 22 21 да ви помогне со информации за контакт. Повеќе информации тука.