Времето

Најблиската времето HOLM РУРАЛЕН – секој (Што значи на стрелките?)
на час: SMHI.se / Yr.no
дожд- и блиц радар: Погледнете каде врне во моментов. (sök på “Holm”, väljHolm Sundsvall”).
Времето станици: мојот универзитет, јужниот дел на карпата види vindstyrka, температура m.m. во реално време.

Следните денови HOLM РУРАЛЕН:

Vädret Holm

 

.
Flerdygnsprognos Времето Историја Врнежи сајтот снег длабочина

Директни линкови до времето во текот HOLM РУРАЛЕН од други извори:
yr.no – Норвешки Метеоролошки Институт и NRK
smhi.se – Шведскиот метеоролошки и хидролошки институт
klart.se – А времето сајт со извори, меѓу другите. Foreca i Финска

.
Времето предупредувањата од SMHI (Предвидувања ризик од пожар ќе најдете овде.)

.
(Овде можете да најдете на соодветната страница од времето во текот Сундсвал)