Аврах Холм болон Liden эргэн тойронд олон тооны аянга ажил хаялт дараа өнөө орой сэрэмжлүүлэн

нь аадар бороо нь зөвхөн тэнд баталсан дараа Холм болон Liden эргэн тойронд олон тооны аянга ажил хаялт байна. Хоёр дохиолол ой харахад утаа тухай ирлээ. Räddningstjänsten undersöker just nu läget vid två inrapporterade larm inkomna vid niotiden i Åsen och Dacketjärn. Samtidigt stiger det upp mycket vattenånga efter regnvädret från den varma marken, som lätt gör att dimma kan förväxlas med rök. Enligt ST har ingen bekräftelse på någon brand gjorts ännu av Räddningstjänsten.

дэлгэрэнгүй:
ST: Larm om skogsbrand vid Vättaberget / Dacketjärn

Se radarbilder nedan från SMHI.
Länk till regn- och blixtkartan hittar du alltid på Holmbygden.se/vader.

хариу үлдээгээрэй

Таны и-мэйл хаяг хэвлэгдсэн байх болно. Шаардлагатай талбарууд гэж тэмдэглэгдсэн байна *