Spring matahari, målkalas dan kesakitan di Holm tambak

pengangkutan ambulans dari Holm Vallen selepas keras bersama-sama pelan letak.“benknäckargäng Holm dari hutan” ia kadang-kadang telah berkata, tetapi jenaka o sampingan kini taman bersama-sama sengsara yang mengakibatkan patah kaki salah seorang pemain dari Indals melawat IF.

orang ramai Holm bangkit secara besar-besaran semasa rumah perdana tahun ini dan latihan sebelum memulakan pengeluaran siri. Ia adalah mesyuarat yang lama ditunggu-tunggu antara gereja jiran Holm o Indal, yang berlangsung pada Medelpads dan arena rumput terawal mungkin yang paling baik disimpan – Holm Vallen.

Selepas beberapa tahun dorman Indal telah sekali lagi berjaya menggerakkan jenis bola sepak lelaki. A kembali lama ditunggu-tunggu dalam sistem siri. Flera i Indalslaget har tidigare lirat i Holmtröjorna och idag var ett trevligt återseende. Holm-pojkarna kopplade dock greppet ganska snart och slutresultatet blev hela 8-0.
.

Holmpubliken bjöd till med sin naärvaro och handlade i kiosken,Bortsett från fina fotbollsprestationer var den mangranna uppslutningen bland holmborna på läktaren dagens absoluta höjdpunkt. Fler och flerpå byninser nöjet av att kombinera fotbollsdrama med att träffa folk och köpa sig en god rykande kopp kaffe eller hamburgare.
.

Underbensfraktur vid ihopspark (arkivbild).Ett olyckligt inslag i matchen blev dock en hård ihopspark mellan Henrik Lindblom i Holmtröjan och Magnus Persson ur Indals IF. Tyvärr resultaterade det med ett dubbelt benbrott för Magnus och ambulans tvingades tillkallas. Med förhoppning om en snabb läkning tackar Holmarna för god match och önskar Indalingarna lycka till med årets fotboll.

Holmpojkarna preppade inför säsongen med lagfest inför serien..
Holmpojkarna firade segern och finslipade sammanhållningen inför serien med grillning och gemyt påvallenefter matchen.

Läs matchreferatet på holmssk.se/Alaget.
.

Tinggalkan Jawapan

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Ruangan yang diperlukan ditanda *