peluang yang lebih baik yang masih hidup kemalangan di Holm terima kasih kepada sukarelawan!

Thomas Åslin visade HLR på församlingshemmet.
Thomas Åslin dari Västbyn memaparkan cardiopulmonary bantuan pernafasan di rumah paroki.

I veckan anordnades ett nytt utbildningstillfälle för både gamla och nya frivilliga i projektet Förstärkt medmänniska. Intresset var stort för att kunna hjälpa medmänniskor i en nödsituation och det kom många nya frivilliga Holmbor. Dessa kan om de har möjlighet och är i närheten hjälpa till vid en olycka i Holm. Med tanke på att framkörningstiden för ambulans och räddningtjänst är lång kan det vara helt avgörande. Vid ett t.ex. ett hjärtstopp minskas chanserna att överleva med 10% per minut. Om däremot ett räddningsförsök med hjärtlungräddning och hjärtstartare påbörjas inom 3 min kan chanserna vara hela 70% att överleva.


Hur fungerar det?

När någon ringer 112 och larmoperatören klassar olyckan som en trafikolycka, brand, drunkning eller misstänkt hjärtstopp inom Holmslarmområde” secara automatik menghantar mesej teks kepada sukarelawan. Ini boleh kemudian jika mereka mampu untuk membuat pertaruhan pertama (tidak bertanggungjawab wujud). kawasan adalah 15 km dari gereja Holm ini, tetapi boleh diubah supaya ia menjadi memanjang atau bergantung kepada telefon bimbit peserta adalah.

kehadiran Mang Rann di rumah paroki.Dapat jiran bertetulang?
Baca lebih lanjut dan melihat cerita pada jiran bertetulang dan mendaftar minat anda di sini jika anda ingin menjadi seorang manusia yang diperkukuhkan dalam Holm.
holmbygden.se/akut

Tinggalkan Jawapan

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Ruangan yang diperlukan ditanda *